Президентський грант для талановитої молоді

Поділитися:

Тетяна Джига, головний консультант сектору реформування політичної системи відділу політичних стратегій Національного інституту стратегічних досліджень перемогла в конкурсі на здобуття Президентського гранту для талановитої молоді на 2011 р.

 

Гранти Президента України для обдарованої молоді є фінансовою підтримкою держави обдарованої молоді країни, що надається з метою реалізації соціально значущих творчих проектів у соціальній і гуманітарній сферах. Гранти встановлені з 2001 р. згідно з Указом Президента України «Про додаткові заходи щодо державної підтримки обдарованої молоді» від 2 серпня 2000 р. № 945/2000 на виконання Указу Президента України «Про додаткові заходи щодо державної підтримки обдарованої молоді» від 24 квітня 2000 р. № 612/2000.

 

Конкурс на здобуття грантів відбувається щорічно. Грант може одержати громадянин України віком до 35 років. Відбір поданих претендентами проектів проводиться на конкурсній основі Експертною радою Міністерства України у справах сім’ї,  молоді та спорту. Призначення грантів і встановлення їх розмірів здійснює Президент України за поданням Кабінету Міністрів України.

 

Джига Тетяна Василівна, головний консультант сектору реформування політичної системи відділу політичних стратегій Національного інституту стратегічних досліджень, кандидат політичних наук, доцент.