Директор НІСД В. Горбулін провів зустріч із заступником міністра закордонних справ Республіки Польща Мареком Зюлковським

Поділитися:

15 квітня 2016 р. директор Національного інституту стратегічних досліджень Володимир Горбулін провів зустріч із заступником міністра закордонних справ Республіки Польща Мареком Зюлковським. У ході зустрічі, яка відбулася в НІСД, сторони обговорили хід виконання Мінських домовленостей, аспекти безпеки в Східноєвропейському регіоні та перспективи подальшого розвитку партнерських відносин України з Польщею.

 

Володимир Горбулін висловив вдячність польському гостю за увагу його держави до України і готовність підтримувати її євроінтеграційні та євроатлантичні прагнення. Марек Зюлковський, у свою чергу, поділився баченням ситуації в Україні та озвучив реакцію Польщі на поточні події. Сторони запевнили у необхідності подальшої співпраці та взаємній підтримці, зокрема, у питаннях зміцнення регіональної безпеки та економічного співробітництва.

 

У зустрічі також взяли участь Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Польща в Україні Генрик Літвін та голова відділу з питань України та Молдови МЗС Польщі Кацпер Ваньчик.