Анонс! Круглий стіл на тему «Подвійне (множинне) громадянство: реальний стан, виклики, реакція держави та суспільства»

Поділитися:

В контексті практичної реалізації Меморандуму про співпрацю між НІСД та УжНУ, а також між НІСД та ЗОДА, Національний інститут стратегічних досліджень проводить 12 лютого 2020 р. в Ужгороді круглий стіл на тему «Подвійне (множинне) громадянство: реальний стан, виклики, реакція держави та суспільства».

Метою круглого столу є аналіз різнобічних аспектів подвійного громадянства, їх ризиків та викликів у світлі реалізації Угоди про Асоціацію між Україною та ЄС, об’єктивних розбіжностей та особливостей у моделях суверенного розвитку країн-членів ЄС та постреволюційної України, російсько-українського військово-політичного конфлікту навколо анексованого Криму та тимчасово окупованих районів Сходу України.

Свіжі оцінки та рекомендації науково-експертної спільноти, розгляд реального стану цього процесу в регіонах можуть чимало додати до змістовності та ефективності нових актів законодавчого та нормативного регулювання цієї проблеми.

На захід запрошені представники МЗС України в м. Ужгороді, дипломатичних місій, акредитованих на території Закарпатської області народні депутати України, представники органів влади та місцевого самоврядування, експертної еліти краю, громадські, ЗМІ та науковці НІСД.

  • Дата проведення заходу: 12.02.2020
  • Час проведення заходу: 11:00 – 14:00 (початок реєстрації учасників – 10:30)
  • Місце проведення заходу: Закарпатська ОДА (Малий зал, другий поверх)
  • Контактна особа – Світлана Miтряєва (тел. 050 579 70 21)