Cпівробітник НІСД О. Корнієвський взяв участь в роботі конференції «Національні культури в глобалізованому світі»

Поділитися:

16 квітня 2017 року головний науковий співробітник відділу розвитку політичної системи НІСД, доктор політичних наук, професор Корнієвський Олександр Анатолійович взяв участь в роботі Всеукраїнської науково-практичної конференції «Національні культури в глобалізованому світі».

 

 

Організаторами конференції виступили Міністерство освіти і науки України, Міністерство культури України, кафедри філософії та культурно-дозвіллєвої діяльності Київського національного університету культури і мистецтв.

 

На конференцію для обговорення актуальних проблем культури в сучасному світі, питань участі державних структур в процесах культуротворення завітав Ростислав Володимирович Карандєєв, Державний секретар Міністерства культури України. На пленарному засіданні з цікавими та змістовними доповідями виступили Манодж Кумар Бхарті, Надзвичайний і Повноважний Посол Індії в Україні, Нідаль Ель-Коттоб, Радник посольства Палестини в Україні, Теймураз Кіладзе, координатор програм міжнародної організації ГУАМ, директор навчального закладу м. Хіматнагар (Індія, Штат Гуджарат) доктор Патель, посол Університету Сингулярності (США) в Україні та співзасновник Університету Сингулярності в Україні «SingularityU Kyiv» Іветта Делікатна.

 

Основні положення доповіді Корнієвського О. А. «Глобалізація і глокалізація як культурні виклики ХХІ століття» опубліковані у збірці матеріалів конференції, з якими можна ознайомитися за адресою: http://knukim.edu.ua/wp-content/uploads/2017/04/Mater__ali-konferents__yi.pdf

 

Детальніше про роботу конференції: http://kf.knukim.edu.ua/70-natsionalni-kulturi-v-globalizovanomu-sviti.html