Директор НІСД Олександр Литвиненко виступив під час «XII американсько-українського діалогу з питань безпеки: щодо підходу нової адміністрації до найбільш актуальних питань безпеки України»

Поділитися:

3-4 березня 2021 року відбувся «XII американсько-український діалог з питань безпеки: щодо підходу нової адміністрації до найбільш актуальних питань безпеки України».

Форум проходив у форматі онлайн вебінару і був присвячений виробленню оцінки того, як група з питань національної безпеки та зовнішньої політики теперішнього президента США Джо Байдена може розібратися та, сподіваємось, допомогти зусиллям України протидіяти військовим погрозам, загрозам політичних диверсій, надмірному економічному / енергетичному тиску та різноманітним дезінформаційним кампаніям. Важливого значення під час цього заходу, вже традиційно, надавалось розгляду того, чому безпека України все ще має значення як для сусідів, так і для світу в цілому.

Директор НІСД Олександр Литвиненко виступив з презентацією 3 березня у Сесії ІІ: «Як може нова адміністрація допомогти Україні в захисті від зовнішньої агресії».

Докладніше у відео: