Директор НІСД Олександр Литвиненко зустрівся з директором департаменту кризового менеджменту Міністерства оборони Латвії Віталійсом Ракстінсом

Поділитися:

1 березня 2021 року директор Національного інституту стратегічних досліджень Олександр Литвиненко зустрівся з директором департаменту кризового менеджменту Міністерства оборони Латвії Віталійсом Ракстінсом.

У заході також брали участь представник Офісу Президента України Віталій Мартинюк та завідувачка відділу проблем стратегічного планування центру безпекових досліджень НІСД Ольга Резнікова.

Віталійс Ракстінс презентував досвід Латвії у розбудові національної стійкості, зокрема, щодо імплементації базових рекомендацій НАТО у цій сфері, організації міжвідомчої взаємодії, державно-приватного партнерства тощо.

У ході зустрічі відбулася дискусія і обговорення перспектив подальшого розвитку співробітництва між експертними колами обох країн. Також були представлені результати досліджень та практичної діяльності Інституту у сфері формування національної стійкості в Україні.