Експерт НІСД Сергій Кондратов отримав статус посла Академії Всесвітнього інституту з фізичної ядерної безпеки (WINS)

Поділитися:

7 липня 2020 року старший науковий співробітник відділу критичної інфраструктури, енергетичної та екологічної безпеки центру безпекових досліджень НІСД Сергій Кондратов отримав статус посла Академії Всесвітнього інституту з фізичної ядерної безпеки (World Institute for Nuclear Security, WINS).

WINS є міжнародною неурядовою організацією, розташованою у м. Відень (Австрія), чиїм завданням є обмін інформацією, професійний розвиток та сертифікування для цілей управління фізичною ядерною безпекою. Для виконання своєї місії WINS пропонує різноманітні послуги, які охоплюють чотири головних напрями: робочі зустрічі та трейнінги; діяльність Академії WINS; функціонування Центру знань; проведення оцінювань. На сьогоднішній день WINS налічує більш ніж 5000 індивідуальних і корпоративних членів. НІСД є корпоративним членом цієї організації з 2014 р.

У звʼязку з призначенням пан Кондратов, опираючись на досвід свого співробітництва з WINS  та з його Академією, відповів на ряд запитань співробітників WINS стосовно ролі міжнародних професійних мереж та програм сертифікування у сфері фізичної ядерної безпеки.

Фото: wins.org

Докладніше (англ)https://wins.org/meet-a-new-wins-academy-ambassador-sergiy-kondratov/