Експерт НІСД взяв участь у IV міжнародній науково-практичній конференції на тему «Проблеми і тенденції розвитку сучасної економіки в умовах інтеграційних процесів: теоретичні і практичні аспекти»

Поділитися:

17-18 жовтня завідувач відділу досліджень Таврійського регіону і Криму в місті Херсоні Національного інституту стратегічних досліджень Олександр Максименко взяв участь у IV міжнародній науково-практичній конференції на тему «Проблеми та тенденції розвитку сучасної економіки в умовах інтеграційних процесів: теоретичні та практичні аспекти», яка відбулася у Херсонському державному університеті.

В конференції взяли участь науковці з університетів США, Індії та українських вишів з Києва, Одеси, Миколаєва, Івано-Франківська та Херсона, представники бізнесу, влади та місцевого самоврядування.

Протягом двох днів відбулися пленарні та секційні засідання. Робота в 13 секціях конференції була різноплановою — від ознайомлення з питаннями міжнародних відносин і євроінтеграційних процесів до суто прикладних питань менеджменту, маркетингу та публічного адміністрування. Належна увага була приділена питанню формування людського капіталу України в умовах сучасних світових процесів, про що розповіла у своїй доповіді д.е.н. Наталія Тюхтенко, проректор ХДУ, задавши тон подальших виступів науковців та гостей конференції.