Експерт НІСД взяв участь у конференції «Гібридні загрози — гібридна реакція в сучасному безпековому середовищі»

Поділитися:

22-13 жовтня 2019 року у м. Гельсінкі відбулася конференція «Гібридні загрози — гібридна реакція в сучасному безпековому середовищі», яка була організована Урядом Фінляндії та Європейським центром передового досвіду протидії гібридним загрозам (Hybrid CoE) в рамках головування Фінляндії в Раді ЄС.

Конференція була організована для ініціювання предметних дискусій серед вищого рівня державних службовців та політиків, які працюють із гібридними питаннями у своїх національних адміністраціях у країнах-членах ЄС та в країнах НАТО, а також у країнах Східного партнерства та країн Південно-Східної Європи.

Участь у конференції взяли понад 150 учасників з 38 країн, які в рамках трьох окремих панелей обговорювали різні аспекти проблем ідентифікації та реагування на гібридні загрози в сучасному безпековому середовищі.

У конференції взяв участь завідувач відділу енергетичної та техногенної безпеки НІСД Олександр Суходоля, який у своїй доповіді поділився з учасниками конференції досвідом України з питань запобігання виникнення та реагування на загрози пошкодження критичної енергетичної інфраструктури.

Докладніше:
Конференція «Гібридні загрози — гібридна реакція в сучасному безпековому середовищі» (Hybrid Threats – Hybrid Response in Modern Security Environment Conference).