Експерти НІСД взяли участь у дискусійній панелі на тему «Чорна тінь Москви – інформаційна війна проти Європи» на XXIX Економічному Форумі

Поділитися:

З 3 по 5 вересня у місті Криниця-Здруй (Польща) пройшов XXIX Економічний Форум, в рамках якого відбулася дискусійна панель на тему «Чорна тінь Москви – інформаційна війна проти Європи».

12
XXIX Економічний Форум

НІСД виступив співорганізатором Форуму, а  модератором панелі став Перший заступник директора НІСД Василь Яблонський. Також в обговоренні взяли участь Дмитро Дубов, завідувач відділу інформаційної безпеки та розвитку інформаційного суспільства при НІСД, Рауф Раджабов, головний редактор інформаційно-аналітичного центру "3rd View" (Азербайджан), Димитрий Теперик, виконавчий директор міжнародного центру досліджень з питань оборони Естонії та Ґабор Штір, журналіст інтернет-порталу moszkvater.com (Угорщина).

12
XXIX Економічний Форум

В рамках дискусійної панелі обговорювали актуальні мовні питання європейської медіаполітики, а також наступні проблеми: як протидіяти засиллю російської пропаганди в Україні в умовах високого відсотка російськомовних громадян, та як схилити населення українських прикордонних територій до громадянської інтеграції.