Експертка НІСД Олександра Давимука взяла участь у Літній академії НАТО для молодих спеціалістів в Україні «YOUNG UA Summer Academy 2019»

Поділитися:

Експертка НІСД Олександра Давимука взяла участь у Літній академії НАТО для молодих спеціалістів в Україні «YOUNG UA Summer Academy 2019».

Проєкт спрямований на професійну підготовку молодого покоління державних службовців України. Академія реалізована за підтримки Програми професійної підготовки Україна-НАТО та Урядового офісу координації європейської та євроатлантичної інтеграції в Україні.

На церемонії відкриття Академії учасників привітали: голова Представництва НАТО в Україні, директор Офісу зв’язку НАТО в Україні Александер Вінніков, відповідальний за напрям Галузевої взаємодії з НАТО Урядового офісу координації європейської та євроатлантичної інтеграції Олексій Генчев, керівник Програми професійної підготовки Україна — НАТО Ове Уруп-Медсен. 
 

Літня академія НАТО для молодих спеціалістів в Україні «YOUNG UA Summer Academy 2019»
Літня академія НАТО для молодих спеціалістів в Україні «YOUNG UA Summer Academy 2019»

Впродовж тижня молоді спеціалісти слухали лекції та брали участь у дискусіях, присвячених тематиці співробітництва України та НАТО, реформування сектору безпеки і оборони та державної служби в Україні. З лекціями для держслужбовців виступили директор Центру інформації та документації НАТО в Україні Барбора Маронкова, директор Проєктного бюро і Перехідного офісу штаб-квартири НАТО Богдан Лазарое, ексрадник з питань оборони від Великої Британії Філ Джонс, старший радник посольства США при Міноборони України Стівен Сільверштайн, представник місії Збройних сил Канади в Україні «Об’єднувач» Фелікс Одартеі Веллінгтон та інші.

У рамках численних воркшопів молоді держслужбовці мали змогу вдосконалити навички лідерства, кризового менеджменту, роботи в команді та ефективної комунікації. По завершенню тижня учасники отримали сертифікати про успішне завершення навчання в рамках Академії, а також офіційно стали випускниками Програми професійної підготовки Україна – НАТО «YOUNG UA Summer Academy» у 2019 році, поповнивши спільноту молодих лідерів у державному секторі України.