Експертка НІСД взяла участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Scientific achievements of modern society» (Велика Британія)

Поділитися:

Головна консультантка сектору регіональних стратегій центру регіональних досліджень, докторка економічних наук, професорка Алла Двігун взяла участь у Міжнародній науково-практичній онлайн-конференції «Scientific achievements of modern society», що відбулася 27-29 травня 2020 року, у м. Ліверпуль, Велика Британія.

У своєму виступі на тему «Коронакриза: нові можливості громад та виклики для децентралізації» експертка визначила негативні та позитивні наслідки обмежувальних карантинних заходів для територіальних громад України. Особливу увагу професорка Двігун приділила питанням посилення сьогоденною кризою ризиків децентралізації.

На думку експертки, у після кризовий період важливим інструментом зростання спроможності та розвитку територіальних громад є їх співробітництво та згуртованість, формування та реалізація спільних інтересів та цілей за рахунок економії фінансових ресурсів та підвищення якості надання послуг населенню.

З усіма матеріалами конференції можна ознайомитися за посиланням: sci-conf.com.ua