Експертка НІСД взяла участь у роботі X Міжнародної науково-практичної конференції «Соціалізація особистості у сучасних соціокультурних контекстах»

Поділитися:

Завідувачка відділу досліджень Східного регіону в місті Харкові Національного інституту стратегічних досліджень Галина Куц взяла участь у роботі X Міжнародної науково-практичної конференції «Соціалізація особистості у сучасних соціокультурних контекстах», що відбулася у Харкові під егідою Харківського національного педагогічного університету імені Г. С. Сковороди та Брестського державного університету імені О. С. Пушкіна (Білорусь).

Пані Куц виступила з доповіддю на тему «Формування позитивного іміджу України в контексті інформаційної безпеки», в якій зазначила, що Українська держава потребує виваженої інформаційної політики, спрямованої на забезпечення її національних інтересів. Саме до категорії життєво важливих інтересів суспільства і держави, згідно з Доктриною інформаційної безпеки України, відноситься позиція щодо формування позитивного іміджу України у світі. Окреслено базові компоненти категорії іміджу та виокремлено оптимальні шляхи позиціювання України у світі. Наголошено на важливості донесення до міжнародної спільноти оперативної та перевіреної інформації про події в Україні.