Співробітник НІСД взяв участь у засіданні Міжвідомчої комісії з питань оборонно-промислового комплексу при РНБО України

Поділитися:

Головний науковий співробітник відділу воєнної та воєнно-економічної політики НІСД Володимир Шемаєв взяв участь у засіданні Міжвідомчої комісії з питань оборонно-промислового комплексу при РНБО України, яке відбулося 30.05.2019 р. під головуванням заступника Міністра МЕРТ України Ю.П. Бровченка.  Під час засідання обговорювалися питання щодо стану виконання рішень РНБОУ з питань розвитку ОПК, вдосконалення нормативного забезпечення розробки та виробництва озброєння і військової техніки та інші проблемні питання у сфері військово-технічної та оборонно-промислової політики.

Під час обговорення представник НІСД В.М. Шемаєв виступив з доповіддю на тему «Щодо стану виконання рекомендацій Міжвідомчої комісії з питань ОПК стосовно впровадження ковзного планування середньострокових державних цільових програм розвитку озброєння і військової техніки та оборонно-промислового комплексу».

Учасниками засідання з урахуванням положень цієї доповіді були внесені рекомендації МЕРТ України та МОУ, які необхідно врахувати при вдосконаленні діючої нормативно-правової бази та методичного забезпечення впровадження методу ковзного планування  середньострокових державних цільових програм розвитку озброєння і військової техніки та ОПК.