Співробітники НІСД взяли участь у щорічній конференції, присвяченій питанню торговельних війн

Поділитися:

Головний консультант відділу зовнішньоекономічної політики НІСД Іван Ус та головний консультант відділу економічної стратегії та економічної безпеки НІСД Дмитро Покришка взяли участь у щорічній конференції «Торгові війни: мистецтво захисту», яка була проведена юридичною фірмою «Ілляшев та Партнери».

У конференції взяли участь Віцепрем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Дмитро Кулеба, заступник міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства, торговий представник України Тарас Качка, провідні українські та закордонні експерти з міжнародної торгівлі, представники бізнесу, юристи, економісти.

Під час першої сесії конференції учасники обговорили глобальні виклики, що зараз стоять перед українським бізнесом, а також перспективи подальшої європейської інтеграції України та їх вплив на економіку.

У другій сесії учасники зосередилися на справах за участю українських товаровиробників, проаналізували внутрішній потенціал розвитку бізнесу в Україні, оцінили ризики та інструменти захисту на внутрішньому і зовнішньому ринках.

Окремим питанням цієї конференції були відносини України та Світової організації торгівлі.