Святкування 25-річчя НІСД

Поділитися:

Інститут відсвяткував своє 25-річчя

17 квітня 2017 р. Національний інститут стратегічних досліджень відсвяткував своє 25-річчя.

З теплими привітаннями та спогадами до присутніх звернулися  перший та нинішній директори Інституту – академіки НАН України С.І. Пирожков та В.П. Горбулін.


В.П. Горбулін зазначив, що 25-річчя НІСД – це не просто гідний привід зробити висновки з того, над чим колектив  працював упродовж чверті століття. Це й гарна нагода зазирнути в майбутнє стратегічного аналізу, зрозуміти ті виклики, які постануть перед експертною спільнотою завтра та у віддаленій перспективі.

 

Директор зачитав присутнім привітання Президента України з нагоди 25-річного ювілею Інституту. В.П. Горбулін, С.І. Пирожков та заступник голови РНБО України О.В. Литвиненко вручили відзнаки кращим працівникам.

 

На урочистостях виступили також колишні директори Інституту О.Ф. Бєлов та А.В. Єрмолаєв, нинішній перший заступник директора О.С. Власюк, а також екс-міністр закордонних справ України В.С.Огризко, якому Вчена рада НІСД днями присвоїла звання почесного доктора Інституту.

 

До ювілею в НІСД видано друком книгу «Стратегії, що творять Україну», в якій підсумовано 25-річний поступ однієї з найпотужніших у країні аналітичних інституцій та зроблено спробу поглянути у майбутнє наукових досліджень у сфері національної безпеки.

Привітання

 

23

54

 

Більше фото тут:

http://vnews.agency/exclusive/50501-nisi-25-let-strategii-kotorye-sozdayut-stranu-foto.html