В НІСД відбулась зустріч керівництва Інституту з представником Міжнародного секретаріату НАТО Марчіном Кожієлом

Поділитися:

3 грудня 2019 р. в НІСД відбулась зустріч директора Інституту Олександра Литвиненка, заступника директора Олега Сінайка та завідувачки відділу проблем стратегічного планування Ольги Резнікової з Марчіном Кожієлом, керівником групи комплексної підтримки України операційного відділу Міжнародного секретаріату штаб-квартири НАТО, та Олегом Масиком, керівник проектів Програми НАТО-Україна з професійного розвитку.

У ході зустрічі обговорювалося питання щодо співпраці НІСД та Програми Україна-НАТО з професійного розвитку з приводу створення в Україні експертного хабу щодо розбудови національної стійкості, який дозволить поширювати знання і кращі світові практики у цій сфері, а також сприятиме розробці і практичному впровадженню науково обґрунтованих рекомендації. Розглядалася можливість організації та проведення спільних міжнародних конференцій, круглих столів та інших заходів.

Також директор Інституту Олександр Литвиненко поінформував гостей про хід підготовки проекту нової редакції Стратегії національної безпеки України.