Відбувся візит до НІСД Й.В. Андре Йоганнеса Гроеневальда (H.E. Mr. Andre Johannes Groenewald) - Надзвичайного і Повноважного Посла Південно-Африканської Республіки (ПАР) в Україні

Поділитися:

29 січня 2020 р. відбувся візит до НІСД Й.В. Андре Йоганнеса Гроеневальда (H.E. Mr. Andre Johannes Groenewald) - Надзвичайного і Повноважного Посла Південно-Африканської Республіки (ПАР) в Україні.

Від НІСД на зустрічі були присутні директор Інституту Олександр Литвиненко, заступник директора Олег Сінайко, заступниця завідувачки відділу забезпечення роботи дирекції Тетяна Заяць.

Олександр Литвиненко ознайомив пана Посла з новою структурою та оновленими напрямами досліджень НІСД. У цьому контексті обговорювали питання, що стосувалися політичної ситуації в Україні, стану справ на Донбасі, перспектив щодо Криму, оновленої Стратегії національної безпеки України.

Обговорення основних векторів зовнішньої політики України та перспектив відносин України й Південно-Африканської Республіки у підсумку призвело до виникнення пропозицій щодо співробітництва НІСД з Посольством ПАР в Україні, можливих спільних проєктів з аналітичними структурами в ПАР.