Підписання Угоди про співпрацю між Національним інститутом стратегічних досліджень та Українським союзом промисловців та підприємців

Поділитися:

24 лютого 2012 р. відбулось підписання Угоди про співпрацю між Національним інститутом стратегічних досліджень та Українським союзом промисловців та підприємців. Угоду підписали президент УСПП, народний депутат України Анатолій Кінах та директор НІСД Андрій Єрмолаєв.

 

UchastUchast


УСПП та НІСД, у рамках договірних відносин, вивчатимуть проблеми та перспективи зміцнення національної безпеки у економічному, енергетичному, продовольчому, транспортному напрямках, розвитку оборонно-промислового комплексу і  підвищення обороноздатності держави. Спільна  робота вестиметься і у напрямку вдосконалення інноваційної, регіональної, зовнішньоекономічної політики,  становлення громадянського суспільства. УСПП та НІСД також розроблятимуть відповідні пропозицій для органів влади, проводитимуть наукову експертизу проектів законодавчих та інших нормативно-правових актів, сприятимуть у підготовці та підвищені кваліфікації фахівців та наукових кадрів тощо.

 

UchastUchast