Анонс! 17 грудня 2019 року відбудеться круглий стіл на тему «Енергетичний перехід: виклики для України»

Поділитися:

Національний інститут стратегічних досліджень 17 грудня 2019 року проводить круглий стіл «Енергетичний перехід: виклики для України».

Захід має на меті оцінити перспективи зображення в планах розвитку паливно-енергетичного комплексу України сучасних тенденцій у виробництві й споживанні енергоресурсів, управлінні попитом і підвищенні ефективності енерговикористання, а також зміну моделі управління енергетичним сектором України.

До участі у дискусії запрошені народні депутати, провідні науковці, експерти неурядових організацій, представники Офісу Президента, Апарату Ради національної безпеки та оборони, Апарату Верховної Ради, Секретаріату Кабінету Міністрів України, міністерств та інших центральних органів виконавчої влади.

Захід відбудеться 17 грудня 2019 року з 10:00 до 14:30 у конференц-залі Національного інституту стратегічних досліджень за адресою: м. Київ, вул. Пирогова 7-а, 3-й поверх. Реєстрація учасників з 09:30. Прохід у будівлю Інституту здійснюється за наявності посвідчення особи.

Просимо заповнити електронну форму.

Для додаткових довідок: тел. 044-245-88-48, е-mail: [email protected].