Чорноморський економічний форум

Поділитися:

Prezidiya

26-27 листопада 2010 року фахівці Національного інституту стратегічних досліджень взяли участь у засіданнях Чорноморського економічного форуму, який відбувся у м. Ялта та проводився під патронатом Президента України. (www.blackseaforum.com.ua)

 

У форумі взяли участь майже 200 представників урядових, ділових, експертних кіл країн Чорноморського басейну: України, Росії, Грузії, Туреччини, Болгарії, Румунії, Греції, Молдови, Вірменії та Азербайджану.

 

Директор Інституту А. В. Єрмолаєв виступив у ролі модератора секції «Нова економічна політика Криму: переваги для України та Причорномор’я», що відбулася 26 листопада.

 

 

1126_2

Виступаючи на засіданнях секції, перший заступник директора Інституту Я. А. Жаліло представив основні положення Стратегії економічного та соціального розвитку Автономної республіки Крим на 2011-2020 роки, в розробці якої взяв участь Інститут.

 

Презентація Стратегії.

 

На засіданнях форуму обговорювалися актуальні питання економічного та політичного потенціалу Чорноморського регіону, а також можливостей співпраці в ключових галузях і проектах: транспортної інфраструктури, енергетики, сільського господарства, санаторно-курортного оздоровлення та туризму, захисту природних ресурсів Чорного моря.