Анонс! В НІСД відбудеться круглий стіл «Територіально орієнтовані механізми стимулювання інвестицій у повоєнному відновленні України»

Поділитися:

Національний інститут стратегічних досліджень (НІСД) проводить круглий стіл на тему 

«ТЕРИТОРІАЛЬНО ОРІЄНТОВАНІ МЕХАНІЗМИ СТИМУЛЮВАННЯ ІНВЕСТИЦІЙ У ПОВОЄННОМУ ВІДНОВЛЕННІ УКРАЇНИ».

У рамках заходу відбудеться презентація аналітичної доповіді, що підготовлена експертами Національного інституту стратегічних досліджень (НІСД). У ній представлені авторський погляд на сутність територіально орієнтованих механізмів стимулювання інвестицій, аналіз світової практики та досвіду України (спеціальні економічні зони, території пріоритетного розвитку, індустріальні парки тощо). Також запропоновано стратегічні орієнтири, цілі та завдання з упровадження територіально орієнтованих механізмів у контексті повоєнної відбудови зруйнованих територій з урахуванням успішних історичних практик та специфіки різних типів територій відновлення.

З аналітичною доповіддю можна ознайомитися за посиланням

До дискусії запрошені представники науково-дослідних установ та університетів України, експертного та наукового середовища, фахівці-економісти та експерти у сферах державного управління й регіонального розвитку.

Дата проведення: 6 грудня 2023 р. (середа)

Час проведення: 10:00-12:00 (час київський).

Формат роботи: змішаний; з можливістю очної участі та дистанційного підключення за допомогою програмного забезпечення Zoom

Увага! Попередня реєстрація для учасників та журналістів ОБОВ’ЯЗКОВА

Подія на Facebook

Контактна особа: 

Анатолій Головка, провідний науковий співробітник сектору досліджень Західного регіону НІСД  (050 251 03 62, [email protected])